Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Att göra allting lite så där extra ******

Publicerat 2014-04-29 19:56:56 | i kategori Allmänt

Ja precis..det är vad som taggar mig (fia). Har under en period känt mig aningen dämpad och jag tror att det är så för alla...jag har haft lite svårt med motivationen trotts att det händer så mycket roliga saker just nu!
 
Jag har haft en del stunder då jag saknat både min hund och min farfar så otroligt mycket..det har känts som ett hål i hjärtat som inte går att laga.... Det är dessa stunder då man känner att vänner och familj är det bästa som finns!

Nog om tråkigheter.... Det jag tänker på extra mycket med hästarna när allt är lite sådär småsegt är att göra allting lite sådär extra bra! Borsta extra länge, putsa, köpa något snyggt (sist blev det en kingsland keps som jag kan ha på mitt svettiga huvud mellan klasserna på tävling), åka iväg och rida ut på finfina vägar.....planera in meeting och evenuellt andra hästiga utflykter som kan skapa motivation.
 
Sparven var uppe hos tandspecialisten idag igen. Vi fick MASSA beröm för vårt fina jobb med hans mun. I detta läget är jag så otroligt stolt över mig själv! Jag kokar sparvens kraftfoder varje dag! Och nu har Sparven hittat så mycket "matglädje" att han så fort man sticker fram mat börjar tugga i sig...jag brukar skoja att sparvens autopilot går på...hihi!
 
men se.....så fin han är!
 
 
Nästa tävling är om en och en halv vecka, mellan där ska jag ut på Pay n jump med Perra....Sparven och Perra ska dessutom vara med och teamhoppa på vårt fina nya underlag på banan på torsdag. Jag har många övningar jag funderar på att använda mig av. Några tagna från Pether Markne. Det jag tänker på är att göra det enkelt och basic..
 
Ha nu en bra kväll...själv ska jag slappa i soffan tillsammans med min förkylning
 
kram Fia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: