Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Locantus

Publicerat 2013-02-10 22:00:00 | i kategori

Är en häst med en väldigt speciell historia, han importerades av Lotta Berglund till Kalle Berglund i femtioårspresent. Locantus är i dagarna nio år gammal och har tävlat 1,20 klasser. Han är en stor häst, 175cm i mankhöjd och har också ett stort steg och väldigt fina rörelser. Locantus är en trevlig individ med stort hopp och god balans han är också väldigt snäll. Målet med Locantus 2013 är 110-120 klasser. Locantus tävlas av Ida men ägs av Idas pappa Kalle.
Postat av: Ann-kristin Norberg

Hej! vi har precis köpt en häst vi namnet Legolas som är bror till Losantus mamma, fast Legolas är efter Licanto precis som er losantus,de har samma uppfödare Matthias Balk. Vi har inte så mycket att berätta om Legolas eftersom vi bara har haft honom i en vecka nu, men han är brun och 167cm hög, han har tidigare gått 120 hoppning och fälttävlan samt jakt men de sista åren har han tävlat i körning i Tysklan.

Svar: Meeen åååh, vad spännande!! =) Kan ni skicka bild på er häst till mig? [email protected] Kram Ida
stallvipwins.blogg.se

2013-10-13 @ 18:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: