Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Horse1

Publicerat 2015-02-22 11:57:29 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jag, Fia har liksom många av mina hästvänner blivit prenumeranter på Horse1 kanalen. När man betalar 59kr (tror jag det är va?) i månaden för en kanal så har man rätt höga förväntningar.
 
Jag gillar verkligen tanken med en hästkanal. Vad jag har förstått så är det inte så lätt att finansiera en kanal då Horse1 verkar ligga efter med ekonomin. Har själv tyckt att det är lite väl tunt med nytt material, speciellt då i sportsammanhang. Sen å andra sidan är både Douglas Lindelöw och Stephanie Holmen som är profilryttare åt kanalen mina absoluta favoriter inom ridsporten just nu.
 
Satt precis och tittade på en clinic med Douglas som gjorde att jag blev ännu mer sugen på att rida mina fina unghästar hemma. Hoppas att Horse1 lyckas hålla i och klara sig ekonomiskt samt "fylla på förrådet" med mer matnyttigt. Kollade även George Morris clinicen på kanalen, basic men också väldigt bra.
 
Nu ska jag dricka kaffe, sen ska jag städa, packa färdigt min väska som jag kommer behöva SNART hoppas jag.
 
Ha en fin dag mina vänner!
 
Kram Fia
 
 
 

Tips på bra läsning

Publicerat 2015-02-21 19:12:37 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Eftersom jag, Fia är sådär i väntans tider har jag plenty med time över att inte göra så mycket =). Jag har till min stora lycka hittat en ny blogg att följa. Det som jag tycker gör en blogg intressant är att läsningen i den förmedlar kunskap och ger glädje.
 
Till min stora lycka har jag alltså hittat www.ninasrader.se . Bloggen drivs av en ung, målinriktad och mycket duktig dressyr ryttare.
 
Till min andra stora lycka har kristina Warg återupptagit sitt bloggande på www.kristinawarg.se . Stina som hon kallas kombinerar studier med ridning på hög nivå (tom 150).
 
Båda bloggarna innehåller bra inlägg om både negativa och positiva upplevelser på och kring deras hästar.
 
Säger bara ENJOY ;)
 
Ha en bra kväll Kram Fia
 
 

Börjar bli lite sugen på att ta upp bloggandet igen....

Publicerat 2015-02-18 16:43:53 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
Vet inte riktigt vart inspirationen kommer fån, kanske är det att dagarna äntligen börjar bli längre?
 
Skulle det var något kanske med lite blogguppdatering framöver?
 
Kram Fia