Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Mot landslagsveterinären

Publicerat 2014-01-13 08:49:40 | i kategori Allmänt

Nu är vi på väg mot Ängelholm med finaste Locantus! Vi hoppas på att finna lösningen för honom idag & att vi kan få komma igång igen efter riduppehållet!! 


I lördags var det mycket mys i stallet! Jag, Fia & sedan en jättesöt tjej som kommer till oss ibland! I många år har vi haft yngre tjejer som har varit med oss i stallet med hästarna & i vår gemenskap! Alla tjejer som har varit hos oss har haft en gemensam sak, tonåren! Tonåren är en väldigt tuff tid, känns som än tuffare idag, än när jag & Fia var där! Mycket känslor och allt annat som är därtill idag! Alla krav på hur man skall vara, alla sociala medier som pumpar ut alla möjliga konstiga ideal! Och där kan man lägga till alla elaka saker ungdomarna skriver till varandra då man sitter bakom dataskärmen!! Man glömmer bort att alla har känslor och häver ur sig stort sett vad för elakheter som helst! Det är därför jag tror att det är så skönt att få en fristad! En plats där man får vara den man är, utan nedlåtande kommentarer och blickar! I stallet där ingen dömer någon, där respekt och gemenskap/kärlek är den viktigaste komponenten <3 

Lägger ut en fin skrivelse, som gjorde mig rörd igår <3 blir alldeles varm i hjärtat av att få höra/läsa att man kan läsa/se att man kan hjälpa på något sätt!!



Glöm inte alla där ute!! En kram eller ett snällt ord kan betyda så oerhört mycket det kostar ingenting och det ger någon glädje & styrka!!

All kärlek & kramar till er!!

Ida

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: