Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Ta några språng ikväll

Publicerat 2013-04-30 12:09:15 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Ikväll ska Manne få ta några språng inför tävlingen. Har en bra känsla inför morgondagen =)!
 

 
Jonna.S på Fantasia i tingsryd. En tävling vi längtar till! =)

Hoppning med Charmör

Publicerat 2013-04-30 07:56:31 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

God morgon god morgon!! Igår hoppade jag, Fia Charmör! Jag hade den hitills bästa känslan med honom igår. Vi hoppade en liten bana med en linje på fem galoppsprång och sedan en kombination samt några fristående hinder. Vi hoppade också vattenmatta =)! 
 
Det jag kände var så bra med Charmör igår var att jag lyckades rida honom i en väldigt bra form och balans mellan hindren. Han är en stor häst som är pigg på hinder och gärna "faller isär". Men inte en enda gång igår drattlade vi iväg.
 
Red Manne på banan i förrgår. Det var inte det enklaste...han var tittig och på det viset blir han springig och lite "falsk fram för skänkel". Jag var tvungen att vara superkonsekvent med honom, Det gav dock resultat. Slängde på honom en graman, vilket gör stor skillnad för honom bara han vet att den är där. 
 
Nu börjar det bli fint hemma i Hakarp. Vi jobbar för fullt för att få det topp till alla kommer i helgen. Vi har dock inte hunnit med att måla några hinder. MEN varje dag åker hindren in från banan och vi sladdar och fixar!
 
Listor inför helgen kommer snart. Tänkte imorgon kväll! Ha det toppen alla...idag ska vi trimma och imorgon ska vi tääävla!!! Tjohoooo!!!! Kraaaam Fia
 
 
Till nästa helg kommer denna vackra herre hem! ska bli otroligt spännande att rida honom =)!
 

Striiike!!!! HIGH CLASS DRAMA!!

Publicerat 2013-04-29 10:39:56 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Så kändes det igår när jag hade en ordentlig avfallning  och rev i fallet hela hindret, med mig själv som en livs levande form med funktionen som ett bowlingklot! Vad hände då? Jo jag, (Ida) red som min farbror citerade mig en gång (som en påse nötter) !! Jag hade innan avfallningen en jättehärlig känsla, jag och Licala susade fram som piss i missisippi!! Lekande lätt!! Sen uppstod det ett litet missförstånd ( Jag fick hjärnsläpp) som resulterade i att Licala, som trots sin orutin är hinderklok, valde att smita förbi en oxer (hon kunde inte hoppa i det läget jag ville) och dra år h***ete vad snabb hon är ;)... Och där låg jag i sanden... Efter fallet kom både jag och Licala ur fas, Licala blev taggad och spänd och jag kände mig som lingonryttaren alabama. Det slutade med att Jag red lite markarbete, sen fick Fia hoppa Licala några språng, så att hon fick avsluta med bra känsla. På marken var hon riktigt fin, hon börjar bli riktigt rolig att rida. Jag har som mål att starta en dressyrtävling på henne framöver, hon är ju så lätt att "sitta fint" på också =) Jag ska hoppa henne på onsdag igen och hoppas på att få en bättre känsla, jag har bestämt mig för att sluta nörda! Så jag skall fortsätta att rida framåt och inte larva mig för när hindren blir lite större, ramlar av det gör man ändå!! höjden spelar faktiskt ingen roll!!
Locantus är för tillfället min stora stjärna! Han ger mig ett sååå mycket bättre självförtroende. Nu börjar vi hitta varandra och min sits har blivit mycket bättre. Igår hoppade vi bana och han bara hoppar runt med mig! Lika stor som han är, lika snäll och klok är han! Fina häst!! Dessutom är han väldigt ärlig och rädd om sig. Nu släpper jag honom ALDRIG!!! =)
 
Mighty har fått vila denna veckan, han skall få nya skor nämligen och skomakaren har inte hunnit komma ännu så han har helt enkelt fått lite semester. Sandra hjälper mig lite med Mighty, hon rider honom ett par dagar i veckan, det är jag jättetacksam för!!
 
Ha en bra dag alla!
 
Kram Ida

resten av bilderna från tävlingen

Publicerat 2013-04-27 17:36:54 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

några av bilderna från tävlingen.

Publicerat 2013-04-26 14:58:13 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Rida ut idag igen...

Publicerat 2013-04-25 13:06:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

vi hade en fantastisk uteritt tillsammans, det var jag(fia), sandra och Jonna.s. Vi fokuserade på att göra mycket övergångar i galopp-halt, halt-galopp...sedan lätt vi hästarna galoppera lite längre sträcka och sträcka ut sig ordentligt och vidga sina lungor! Pigga, glada hästar och ryttare igår!!!
 
 Izno blev uteriden en sväng och avslutade en stund på banan. Han var rena drömmen att rida...som Jens Fredricsson sa...det ska kännas som att sitta på toppen av regnbågen. DET gjorde det igår vill jag lova! Fiiiina häst!
 
Idag ska jag rida ut med Emma, imorgon trimma sen åka till GHS. På lördag blir det uteritt och söndag ska vi hoppa hästarna inför tävlingarna på onsdag!
 
Ha en bra dag! Kram Fia
 
Charmör

Platser kvar på nästa kurs för Anita!!

Publicerat 2013-04-24 13:45:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

4-5 maj i hakarp!! kommer bli givande! Hör av er till mig, sofia 0703799868
 

En del av de fina bilderna Emma tog i söndags =)

Publicerat 2013-04-24 13:42:20 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Idag var jag så himla sugen på att rida och osugen på att mocka!

Publicerat 2013-04-23 19:55:04 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Surt för mig att hästarna hade vilodag och att jag inte kommer undan mockningen! Haha!! 
 
Ha en bra kväll! Imorgon blir det uteritt för hela slanten! Tycker hästarna får en naturligt härlig bjudning ute i skogen!
 
Ha en bra dag. Kraaaaam Fia
 
 

Det händer mycket nu!

Publicerat 2013-04-23 12:01:38 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

I skrivandets stund har jag, Fia rast på jobbet! Kan summera förra hästveckan som en bra vecka. Avslutade veckan med en tävling där jag och sandra fick var sitt pris. Sandra 1a och jag 2a med Binis respektive Manne. mer om det senare!
 
Tyckte att mina hästar var lite mycket i handen, behöver träna på att få dem mer fram ärligt för skänkel. Detta var dock den första tävlingen ute för året. Izno hade två ner i 120cm och Manne ett ner i omhoppningen! Manne var superfin!!Lite lång och tittig dock....men, han var toppen på hinder! En riktig FIGHTER!
 

Tävling

Publicerat 2013-04-20 20:47:24 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Idag har jag (Jonna) varit i Aneby och gjort min årsdebut! 
Fantasia kändes super fin och avspänd.
vi nollade i 90 cm och dubbelnollade i 1 meter. jag hade bestämt innan att ja skulle ta de lugnt i omhoppningen och satsa på en dubbelnolla. Men Fantasia kändes så fin och säker så några svängar gjorde jag iaf lite snävare. Det räckte dock inte till någon placering utan vi kom precis utanför. 
Jag är så himla nöjd med både min och Fantasias prestation idag! Säsongen kunde helt enkelt inte startat bättre! :) 
 
Filmer på ritterna kommer senare! 
Kram Jonna

Hoppning på schemat

Publicerat 2013-04-18 09:51:40 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Idag skall jag (Ida), hoppa Locantus och Licala. Jag hoppar två gånger i veckan nu på småhinder, för att vi skall komma igång. Sist vi hoppade red vi på studs och fem och en halva. Båda var jätte duktiga men mest imponerad var jag av Licala som förstår väldigt snabbt. Vi hoppade också vattenmatta och Licala hoppade den direkt, fast 1 meter över =)
 
Idag skall jag rida på bommar och sedan hoppa på tre olika distanser, 2,3 och 4 galoppsprång. Det är mest för att vi skall träna rytm och balans samt att eftersom Licala är en så liten häst (157cm) med ganska kort galopp är det viktigt att rida på de rätta distanserna direkt. Annars blir det lätt att avstånden inte stämmer riktigt för henne. 
Det som är så skönt med henne är att jag måste tänka på att rida framåt, det går inte "plutta runt" och med Locantus på sina 175cm med stoooor galopp blir det lätt så. Att rida tre så olika hästar är verkligen gynnsamt för mig. Jag känner att jag har dessutom blivit lite modigare och tuffare i min ridning. Jag har ju alla storlekar på häst nu, alltså en 157, 167 och 175cm =) Och det bästa av allt är att alla tre är suuuupersnälla =) JACK POT!! 
 
Locantus skall idag hoppas på vanligt tredelat tränsbett och dyons dubbelgrimma, det ska bli väldigt roligt att se hur han svarar på den.Locantus har en tendens till att gapa när han vill springa iväg och en dubbel nosgrimma stoppar detta =). I markarbetet tycker jag att jag får bäst känsla på tredelat bett, han blir som smör i munnen om ni förstår vad jag menar =)
 
 
Ha en fin dag!! Kram Ida

Hej hopp!

Publicerat 2013-04-17 19:30:28 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Lite uteritt med hästarna och avslutade med trim. Både Manne och Izno kändes FINA!! Nu behöver man inte vara så "tydlig med hjälperna", viktigt då att jag fortfarande är konsekvent!! Imorgon ska alla tjejer i stallet hoppa. Jag kommer rida ett par linjer, ta några större språng så att hästarna verkligen får ta i. Tycker det är enklast att höja upp i linjer då man har ett givet avstånd! Mer om detta kommer imorgon. I helgen ska jag, Jonna.S och Sandra tävla! Filmer, bilder och tankar om det kommer! Ha en bra dag Kraaaaaam

Filmer från tävlingen

Publicerat 2013-04-16 22:09:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 
 
 

Dagen idag...

Publicerat 2013-04-16 07:58:48 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Jag, Fia har en rackarns lång dag, jobbar fram till 19:15 ikväll. Så klockan 19:30 ska jag till stallet och mocka och pyssla om hästarna. Igår ledde jag hästarna, hade magnet täcke på dem och masserade in liniment på vissa ställen... Sedan var jag med när Ida och Jonna.S hoppade, ledde runt Izno samtidigt...väldigt roligt att leda häst igår!! =)
 
Ska göra mitt bästa att hinna lägga in filmerna från ritterna i helgen. Tyvärr missade Sandras far tillika filmare att fånga min 120cm ritt. Han stod och filmade, zoomade...han var jätteseriös. När han skulle stänga av kameran insåg han att han satte på den istället...han hade jättedåligt samvete..stackarn..hihi!!
 
Ha en bra dag ALLA kram Fia
 

försenade bilder på Sofia och Manne

Publicerat 2013-04-15 21:21:03 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Filmer och info om tävlingen i söndags kommer imorgon =)

Publicerat 2013-04-15 20:34:30 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Idag har Jonna.S och Ida hoppat hästarna....Izno och Manne samt Binan har fått ta det lugnt! Jag, Fia jobbar lång dag imorgon, men på onsdag är jag fit for fight med de fyrbenta igen! Ha de bra!! Kram Fia
 
 
Om ni vill ha lite kort info om oss gilla oss på FB, där dyker det upp info och notiser lite mer "spontant" än här! KRAM KRAM

Igår kunde jag inte låta bli!

Publicerat 2013-04-13 18:10:32 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jag hoppade Manne istället för att hoppa honom idag. Jag hade ett annat betsel än vad jag brukar ha på honom. Samma som jag hoppar Izno på nu. Gags med dubbla tyglar, där huvudtygeln sitter i den vanliga betringen. Funkade jättebra och han var riktigt fin trots några störiga änder i kärret jämte ridbanan. 
 
Izno fick ledas. Idag har båda hästarna fått uteritter och i skrivandets stund är tränsen putsade, allt packat och jag tar en paus ifrån sysslor och göromål här hemma!
 
Imorgon blir det som sagt tävling med tre hästar och det ska bli RIKTIGT kul!!
 
Red Charmlr hemma på banan idag också. Han var så himla fin! Första gången hos oss i Hakarp, massa nya intryck och hästar..men trots det tyckte jag han kändes riktigt ridbar idag! Tränade på tempoväxlingar i traven och red många galoppfattningar från skritt. Gjorde detta på ett mycket bra sätt! DUKTIGA PÅLLE <3
 
Nu är det dags att jobba vidare. TAGGAR tävling till imon! KRAM PÅ ER!!
 
// Fia
 

Bakslag....

Publicerat 2013-04-12 15:40:33 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

det kallar vi det trista vädret som är idag! Kommer endast att leda hästarna idag, prioriterar renovering och trimmar igenom hästarna imorgon dagen innan de ska tävlas. Kommer också att hoppa charmör imorgon igen.
 
Jag, Fia hoppade Charmör igår kväll. Han var otroligt fin! Jag hoppade serier med honom och han skötte sig riktigt bra. Jag kände hur bra han hoppade med rygg och bakben över hindren. Charmör är en kvalitets häst!!
 
Izno och Binan smackade över 140cm hemma på banan! Utan några som helst problem. De var spänstiga och fina!
 
Manne var dock inte i sin bästa fas igår...när det gäller mina två hästar så upplever jag att det handlar lika mycket om hur de är mentalt för dagen som att jag rider på ett bra sätt. Igår hade alla hästar tagits in från hagarna och Manne kände sig ensam och var superladdad och väldigt tittig. Jag upplever att han blir opåverkbar när han är på det sättet. Normalt sett är han väldigt lätt att rida, har en bärig galopp, gillar hinder och är klok...en intelligent häst skulle jag vilja säga....men i de tillstånden då han blir okoncentrerad blir det svårt.
 
Det är inte alltid lätt att rida honom på banan heller. sista tävlingen vi gjorde spände han sig väldigt mycket. Han sprang nog och gnäggade 10 ggr i omhoppningen efter sin kompis. Hans TALANG för hinder gör att han lyckas släppa koncentrationen från dem och klara dem bra ändå.....jag tror och hoppas på att det är en mognads sak....min lilla 7 åriga gulliga bäbiiiis Mani <3!
 
 
Nehe nu ska jag ut, leda hästar, mocka hagar och sedan hem och renovera!
 
Ha en fin fredag! KRAM Fia
 
så här såg Mani ut när jag köpte honom....plutt!
 

Apr. 11, 2013

Publicerat 2013-04-11 07:51:51 | i kategori
0 kommentarer

Godmorgon

Publicerat 2013-04-10 06:11:11 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Idag är det "den gamla sedvanliga" ridningen som gäller. Först ut en stund i skogen(skönt nu när underlaget är bättre ute på stigar och vägar) sedan avslutar jag, Fia med en stund på banan. Jag ska träna lite tempoväxlingar idag på banan tänkte jag...
 
Även banan är bättre! Snart kommer vi kunnat ta fram bommar och småhinder, det kommer ta upp markarbetet ytterligare en nivå. När man rider med bommar är det ännu lättare att rida efter planen på ett konsekvent sätt. Bommarna blir som ett mätinstrument för om man får igenom sina hjälper exakt den tidpunkt då man ger dem...
På torsdag ska vi hoppa hästarna igen. Vi kommer hoppa ett par linjer för att kunna känna flytet.
 
Ha en bra dag! Kram Fia
 
 
 
Izno Duktig kille på tävling
 
Sandra och hennes förra häst Legende

Så här enkelt skulle jag vilja att det ser ut när jag rider......

Publicerat 2013-04-09 16:40:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Full fart framöver!!

Publicerat 2013-04-09 13:15:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

14/4 Tävling
 
22/4 Tävling
 
26/4 scandinavium WC hoppning
 
1/5 Tävling
 
4-5/5 Träninshelg för Anita
 
11-12/5 tävling
 
å så här rullar det på...vi har hästar för alla klasser....snart ska både Charmör, Mighty och Perra ut på tävling...(Mighty och Perra förhoppningsvis i år....beror på)....Spännande år!
 
Hälsningar Stall vip wins
 

Markkänning

Publicerat 2013-04-09 11:09:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Igår hade jag, Fia en rejäl mark känning. jag var ute och skrittade tillsammans med Emma och Licala. Hästarna blev rädda för canada gässens läte och Manne tvärvände i skritten och ramlade omkull på en isfläck(trots brodd i). Allt gick så fort, på en millisekund satt jag upp och Manne skenade iväg från mig. Allt gick ändå bra. Jag fångade Manne(han är så rädd ute att han inte vågade galoppera iväg så långt från oss) hoppade upp igen och red vidare.
 
Har dock ont i kroppen idag. Och igår kväll hade jag en rejäl huvudvärk...som dessutom håller i sig idag. Jag har nog fått en liten hjärnskakning tror jag.
 
Jag tror att man får räkna med att dimpa i backen ibland när man har tävlingshästar. Ska de vara riktigt snabba och spänstiga inne på banan kan de ju plocka fram dessa egenskaper när de blir riktigt rädda också...inte så konstigt som jag anser.
 
Har fått strränga order av pappa att inte anstränga mig idag.....passar väl bra då att hästarna faktiskt ska ha sin vilodag idag! 
 
Lite annat....Izno blev provriden i lördags. Av en amatör ryttare.....tyckte ryttaren red bra och det märktes att han hade bra tränare och hästkunniga personer runt omkring sig. Tjejen som var med provred också. Hon tyckte att Izno var mycket välriden....vilket jag blev otroligt glad för då hon red st georg dressyr! Izno skötte sig otroligt bra också...ryttaren som hoppade var som sagt amatör och placerade Izno båda nära och längre ifrån hindret...Izno hoppade väl och gjorde verkligen sitt jobb.
 
 
Alla mina hästar är så otroligt fina nu!! Jag känner mig lycklig och glad...jag är speciellt nöjd med att jag lyckades få hit Anita och att träningshelgen har höjt min markarbets träning flera nivåer!!  
 
I söndags när vi hoppade fick Sandra avsluta sin ridning på Manne. Verkligen jättekul att se...vi rider väldigt lika och med samma system...vilket gör att vi kan hjälpa varandra....Det bästa av allt är att Sandra är bättre i vänster varv och jag i högre...så vi kompletterar varandra bra!
 
Ha en bra dag! Kram Fia
 
 
 
Kolla in skillnaden på Mannes färg.....bilderna ovanför denna är från förra och förrförra året...där ser du sandra!! som inte tror på mig!! Hihi

Nu är kursen för Anita full!!

Publicerat 2013-04-09 09:53:55 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Vi har en hel del nya tjejer som ska vara med att träna för Anita. Vi hoppas liksom Anita att många av dem som är med kommer vilja se en kontunitet med träningen. Då kan vi hela tiden bygga vidare arbetet från gång till gång. 
 
Vi kommer att sätta de nya ryttarna för Anita tillsammans och kanske i grupper efter varandra. Detta för att vi som tränat förra gången ska vidare mot nya mål!! (samt givetvis att jobba med de gamla).
 
Kommer bli toppen träniingshelgen för Anita!! Alla deltagare är också välkomna att följa med ut i jönköping och äta på någon bra resturang. Det gäller bara att man meddelar oss i god tid om vi ska boka bord. Ju fler desto roligare!!
 
VÄL MÖTT!!
 
Kramar stall vip wins
 
Lite bilder på Anita. Här ser ni självaste Paul Shockemöle i bakgrunden =)!!

Ida och Mighty

Publicerat 2013-04-07 21:53:18 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Bildbomb!

Publicerat 2013-04-07 21:03:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

 

Hopp & Lek

Publicerat 2013-04-07 20:31:18 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Idag har vi i stall Vip Win´s varit och hopptränat på JFK, vår hemmaklubb som vi tävlar för =). Jag (Ida) är väldigt nöjd med hästarna. Trots att det var tredje gången i ridhus på ett halvår för Locantus, så skötte han sig väldigt bra! Han var lite laddad och hoppglad, men det är ju så Det ska vara =) Han hoppade luftigt och fint och att rida Locantus på hinder känns så himla lätt. Han suger ju i hindrena och då kommer automatiskt "den röda tråden". Han var emellanåt lite stark och sprang på lite för mycket, men han är trots allt 175cm, så det är mycket häst att rida. I uppvärmningen gick han först i fri form i alla gångarterna, sedan flyttade jag undan honom lite för skänkeln. Det svarade han mycket bra på, med honom är det väldigt viktigt att hela tiden vara konsekvent, annars tar han sig friheter och lyssnar ingenting. Han är en häst som hela tiden behöver tydliga signaler, om man "gnuggrider" honom blir han väldigt svår. Vi hoppade bara på enkelhinder idag och det var verkligen suuuuperkul!!!!!!!
 
 
Licala, hon är en häst som imponerar på mig, första gången på JFK, 5:e gången i ridhus på 6 år och hon är som en filbunke!! Bara trallar på och sköter sig så himla fint!! Vi hoppade fem och en halva och ett par enkelhinder. Licala hoppar väldigt väl hela tiden och gör det jag ber henne om, trots orutinen!! Sån PÄRLA är hon min lilla plutthäst =)
 
Mighty red jag på banan hemma, i skritt, trav och galopp. Han är lite vinglig, men han är ju bebis så det är inte speciellt konstigt. Han är så otroligt lik sin mor! Så snäll! Jag verkligen ÄLSKAR den hästen!!
 
 
Ha en go kväll alla!! 
 
Ps. de andra tjejerna får skriva om sina hästar Ds.

Teamträning idag uppe på jönlöpings fältrittklubb

Publicerat 2013-04-07 17:49:24 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Tjejerna som hoppade idag var jag(Fia), sandra och Ida. Vi hoppade hästarna Izno, Charmör, Manne, Licala, Locantus och Binis.
 
Träningen gick väldigt bra för oss alla. För min egen räkning måste jag säga att Manne imponerade grymt på mig idag! Han hoppade runda och fina språng...använde ryggen riktigt bra! TROTS att han väldigt pigg och glad!
 
jag känner att de där 10-15 minutrarna på banan varje dag efter våra uteritter har gett otroligt mycket! När man tänker ren tidsmässigt så är det inte mycket ridning jag lagt ner på banan. MEN, NOGA SAMT KONSEKVENT arbete=)!!!
 
Izno hoppade bra som vanligt! Charmör var lite spänd men ändå väldigt fin!!! De andra får skriva mer om sina!! BILDER KOMMER också!! Emma fotade jättefina kort!!
 
KRAMAR Fia
 

Det har inte hunnits med så mycket skrivande på sistone...

Publicerat 2013-04-05 08:43:30 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Nu har vi i allafall 3 platser kvar på kursen för Anita. Anita är som vi tidigare skrivit en fantastiskt bra tränare. Med bred internationell erfarnehet och gedigen kunskap från ett långt arbete i tyskt proffesionellt stall. Hon är otroligt engagerad!
 
För övrigt så fortsätter arbetet bra med hästarna. Jag, Fia rider ut hästarna varje dag! Nu är underlaget bättre så vi har kunnat börja galoppträna hästarna ute!! FINALLY!! När vi väl rider ut tränar vi mycket övergångar, galoppfattningar, lydnad.... när jag sedan kommer hem till banan tränar vi mycket på att hästarna ska lyssna direkt på skänkel....Hästarna utvecklas för varje dag och jag känner stor skillnad på deras form. Jag är också noga med att inte sitta och "gnugga" med skänkeln när jag är ute och rider ifall hästen inte lyssnar fram. Då ger jag en tydlig hjälp framåt och släpper när hästen lyssnar.
 
Nu till helgen ska vi hoppa hästarna och till nästa helg blir det tävling för mig och Sandra. Jag hoppade Charmör i onsdags...han var glad och bjöd ordentligt på hindren =)!! KUL!!!
 
Ha en fin dag! KRAMAR Fia
 
Izno
 
Izno igen =)

Platser kvar på nästa kurs för Anita!!

Publicerat 2013-04-02 22:52:47 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Oavsett nivå man är på....Anita är BÄSTA tränaren!! Hör av er till någon av oss i stall vip wins om du är sugen på att vara med! Kramar
 

Har sååå mycket roligt att se fram emot!!

Publicerat 2013-04-01 22:33:48 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Dessa underbara hästar!! Imorgon skall jag rida på Mighty för första gången!!!! FATTA jag känner mig som ett barn dagen före julafton!! Ååååh så jag har längtat! Jag minns den dagen när han föddes som igår! De ringde till jobbet och talade om att han var född, mina kolleger trodde det hade hänt något allvarligt eftersom jag min TÖNT började böla eftersom jag blev så glad!! 
 
Imorgon skall jag rida Licala och Locantus också. De har vilat idag eftersom jag har varit sjuk. Har insett att den försenade våren har fördröjt min tävlingsstart... Men det gör inte så mycket! det är ju ganska mysigt att rida i skogen också!! 
 
Ha en toppenkväll!!
 
Kraaaaam Ida