Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Måndag

Publicerat 2014-03-31 18:57:35 | i kategori Allmänt

Idag har alla hästarna i stallet fått en lugn dag! Perra och Mighty har blivit tömkörda, sparven longerad i grimman en liten stund och Binis, Locantus och Manne har blivit skrittade ut i skogen.
 
Jag, Fia har borstat både Perra och Sparven noga. Jag Masserade Sparven med liniment och klappade om honom lite extra idag! Det var så härligt att komma till stallet idag. Sparven mötte mig med spetsade öron, han stod och tittade en lång stund på mig. Jag tror han blev sugen på sitt kraftfoder som han får av mig någon gång under dag (han får tre kraftfodergivor om dagen)...eller kanske han blev glad av att se mig =)? Perra han kom springande till mig idag också när jag ropade på honom (gör han iofs varje dag).....så himla härligt med sociala goingar som de två. 
 
Imorgon har jag en monsterdag framför mig, kväll på jobbet...kommer gå upp med tuppen och försöka hinna med så mycket som det går innan jobbet.Det jag inte hinner med får jag göra efter kvällsmötet. 
 
Denna veckan ska jag hoppträna för Jens, det ska bli himla kul faktiskt. 
 
Ha en bra kväll!
 
Kram Fia
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: