Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Just nu känns allt på topp!

Publicerat 2014-03-29 00:05:04 | i kategori Allmänt

Solen skiner ute och det är massor med plusgrader, ändå är vi bara i slutet på Mars!! Hur bra kan det bli?!! 
Idag har jag (Ida) och Fia ridit ut Manne & Sparven, en riktigt härlig ritt i solen, mycket att prata om och lite halvslöa hästar! Precis så en fredageftermiddag efter en slitig arbetsvecka skall vara =) Det är det som är så härligt med hästarna, att man kan göra så mycket olika saker, rida ut, banan, tömköra, longera etc =) Man tröttnar ALDRIG!!
 
Nu börjar det kännas att säsongen närmar sin start och jag är ladda mer än någonsin!! Manne är i en mycket bra period nu och Locantus gör framsteg varje dag! Imorgon skall vi hoppa småhinder igen och på söndag skall unghästarna få gå årets första P&J i Bratteborg! Det skall bli fantastiskt roligt! Sandra skall tävla min häst Mighty och Fia skall tävla Perra som jag också är delägare och Sparven, som är Fias egna ögonsten! Uppdatering med bilder kommer givetvis senare. Imorgon skall dessutom en tjej som heter Paulina komma och fota oss, hon är jätteduktig och har fotat oss tidigare, bland annat när jag tävlade höökscupen med Manne i somras =)
Har kollat upp en del meetings och tanken är att jag skall komma iväg med hästarna på iallafall 4-5 stycken... Så nu är det spararbyxorna på ;)
 
Kram och god natt <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: