Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Vad är kul att läsa?

Publicerat 2014-04-14 21:27:51 | i kategori Allmänt

Sitter här hemma och degar i soffan. Har haft en lugn och trevlig kväll i stallet idag. När jag kom upp till stallet på eftermiddagen hade Sandra, Ida och Jonna.S fixat kaffe som vi drack tillsammans utanför stallet. Vi satt där en bra stund och pratade och mös, så fridfullt och härligt med fågelkvittret och hästarna som gick i hagarna =)! Efter myset fixade jag stallet i sakta mak och riktigt noga. Sparven vilade idag och Perra fick en skritt tur i skogen.
 
Funderat lite.....har fått höra att vi är en inspirationskälla av vissa (vilket uppskattas mycket av oss)...Det är lite därför vi gör det här, skriver för att tillföra något förhoppningsvis roligt och inspirerande för någon annan.
 
Det som vi, framförallt jag som är mest aktiv här på bloggen undrar över, vad är intressant att läsa? Vi har hållt på ett bra tag att skriva nu och ibland kan man nästan känna att skrivandet kan bli lite slentrian och tråkigt? Jag vet att en blogg med flera tusen läsare inte generar mer än ett 20-30 tal svar...men om någon har en tanke eller önskemål om vad ni tycker att vi ska skriva om eller förbättra för att bloggen ska bli mer intressant så kom gärna med förslag!
 
Ha en trevlig kväll alle som sammen =)!
 
kram Fia
 
 
Postat av: Paulina

Jag har inte läst så mycket så vet inte riktigt vad ni har bloggat om innan, men lite som jag tycker är kul att läsa om kan vara typ likheter och skillnader mellan häst och ryttare, asså t.ex fia och perra. Nackdelar och skillnader med det, vilka hästar ni har haft och träningstips är alltid kul, vad ni gör om dagarna och bilder på det, bilder är alltid kul och gör alltid inläggen roligare!=) åsikter om olika saker, kan vara åsikter om allt från gramman till nya regler i TR. Vad ni använder för utrustning, rundtur i stallet med bilder är kul så man ser hur ni har det!:))
kram<3

Svar: Tack Paulina ska kolla på detta:)
stallvipwins.blogg.se

2014-04-14 @ 22:58:25
URL: http://nattstad.se/pauiislife
Postat av: Rebecka

Hej! Tycker jätte mycke om att läsa vad ni skriver. Skulle tycka det va jätte kul om ni skriver exakt vad ni gör under ett pass. Uppvärmning m.m. Jag kommer från en häst familj men pressen blev för stor så jag la av ett tag med ridning. Nu har jag satt igång igen och det är roligare än någonsin men så fort jag tänker på tävla igen knyter det sej. Något tips om mental träning hade varit kul. Kram till er alla.

Svar: Hej Rebecka! Tack så mkt! Det var ett bra ämne att ta upp! Kram till dig
stallvipwins.blogg.se

2014-04-21 @ 09:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: