Allmänt       Stallet       Våra hästar       Sofia Berglund       Ida Berglund       Emma Eklöf       Jonna Larsson       Sandra Holmberg-Melin       Jonna Sundgren


Blandat resultat idag

Publicerat 2013-06-15 19:35:23 | i kategori Allmänt

Lilla licala var riktigt spänd idag vilket ledde till 3 ner i 1m klassen. På framridningen inomhus var hon så där "mojsig" som Ida kallar det(eftergiven och avslappnad). Red efter en stunds trim ner till framhoppningen ute, där var det betydligt läskigare. Kruxet med licala när hon blir spänd är att hon inte tar för sig i galoppen. Än så länge blir hon mer spänd av att man går på henne hårt med skänkeln än att ta för sig mera. Detta är något vi ska träna mer på hemma till nästa gång.

Hon räcker inte riktigt fram på distanserna när hon är spänd och då kan jag heller inte gå på henne som jag vill. Skam den som ger sig, detta var det "svåraste" hon gjort i sitt liv och hon utvecklas hela tiden.

Charmör var spänd för dagen, fick jobba stenhårt med skänkel, han rev ett och bröt ut i kombinationen, men med handen på hjärtat har vi inte hoppat så mkt kombination(i vintras senast) så det måste vi bli bättre på. Han kan det men när allt är otäckt tyckte han det blev alldeles för otäckt att det dök upp två hinder på raken. Han hoppade det iaf sedan och vi kom runt banan. Svarttorps bana är ju lite speciell eftersom man går ifrån alla hästar på framhoppningen och det är mkt tittiga runt omkring!!

Izno jättefin!!! Kom 5a i vår enda start en 120cm.

Manne var megavild! Fick ett ner i omhoppningen, ett skitpet!! I 120 cm var han lite matt, tror att han brallat av sig för mycket i första rundan också! Kommer prova att rida honom på vanligt tredelat bett med parer stänger imorgon, tror han blir lite låg på jaktkandaret.

Nu ska jag grilla! Imorgon är det på et igen!!! Kraaaam ha en go kväll!! / Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: